Itt is megtalálsz: rosszlanyok.hu

Péter

Budapest
XVIII. kerület

Telefon: +36/70-739-51-53

50 éves, 178 cm, 78 kg, 0 mell

Elérhetőségem:

  • hétfő: megbeszélés szerint
  • kedd: megbeszélés szerint
  • szerda: megbeszélés szerint
  • csütörtök: megbeszélés szerint
  • péntek: 14 - 24
  • szombat: 00 - 24
  • vasárnap: 00 - 21
Szia! Péter vagyok. Sajnos a sorozatos alázgató és bántó szándékú hívás, valamint az obszcén, alpári szóhasználat miatt a rejtett hívószámú megkereséseket nem áll módomban fogadni! Ennek igazi kárvallottjai azok a kivételes Hölgyek, akik biztonságuk érdekében rejtett számról hívtak! Sajnálom!! Szintén fentebb említettek miatt, ezek után sajnos párok fogadására nincs lehetőség! Örülök, hogy eljutottál bemutatkozóm olvasásáig! Úgy gondolom felkeltettem érdeklődésed! Ne habozz kérlek, hívj fel! Számomra elsődleges, hogy jól érezd magad, egyben kielégülést nyerjen tested és vágyaid! 30 perces lehetőségben kapsz érzéki csókot édes szádra és kebledre, majd finom Yoni masszázst kap puncid. Ezután számmal kényeztetem "mókuskádat"! Mindezek célja orgazmusod elérése. Lehetőség van kölcsönös franciára is, ha óhajtod! 60 perces lehetőségben a fentiek kiegészülnek egy teljes test- és csúszkamasszázzsal, amely felkészít a Yoni masszázsra, orgazmusra, esetleg behatolásra. Hívj fel, ha: - párod tárgyként kezel, ellenőrzés alatt tart, - egyedül élsz és ,,éhezel", - fiatal vagy és tapasztalatot kívánsz szerezni. Neked jogod van: - megélni szexualitásod és vágyaid, - ahhoz, hogy ne "éhezz", - ahhoz, ami egy Nőt megillet! Neked a karjaimban van a helyed! Hívj, beszélgetünk intim együttlét közben. Beszélned sem szükséges, vannak antennáim azokra a jelekre, melyek felőled érkeznek. Azon leszek, hogy Neked örömet és kielégülést okozzak, hogy elégedetten távozz tőlem és visszatérj újra. Szeretem a Te lassú, fokozatos felkészítésed, minél több orgazmus elérését, lehetőleg már a felkészítés alatt is. Igazi, egész testben remegős élvezést kínálok Neked! Hívj, jöjj, ne foszd meg magad egy igazi élménytől! Intim méreteim nem a legnagyobbak. Hossz 13-15 cm. Kellő ingerlés hatására a test vastagsága eléri a 4, a makk vastagsága az 5 centit. Makkommal biztosan tele lesz édes kis szád és puncid! Nincs még egy ilyen szerszám. Hét közben szinte biztos, hogy nem tudom elsőre felvenni a telefont. Hamar szabaddá teszem magam és visszacsörgök. Sms-re csak megfélemlített Hölgyeknek válaszolok! Kizáró ok az alkoholos befolyásoltság (nem egy pohár borra gondolok, ennyivel én is megkínállak) valamint, ha más tudatmódosító szerek hatása alatt állsz. Kizáró ok továbbá a tiszteletlen viselkedés, utasítgatás, kritizálás, becsmérlés, arrogancia. Találkozásunk és/vagy telefonbeszélgetésünk az előbbiek esetében, azonnal véget ér. Hasonlóképp ítélem meg, ha a megbeszélt találkozásra nem jössz el és ezt nem jelzed. Próbálj meg, hívj! Rejtett számot nem veszek fel. 06707395153 Üdv, Péter
Ilyen vagyok:Normál alkat, Borotvált, Rövid, Ősz haj, Barna szem, , Heteró, Szexpartner, SMS-re válaszolok, Ingyenes parkolás, Füstmentes lakás, Dohányzom,

Amit szeretek:

Hivatkozz a fotogarancia.net-ra és a rosszlanyok.hu-ra és a lány szeretni fog!



Fotogaranciás szexpartner kereső

Most a Fotogarancia.hu főoldalán jársz, ahol biztos, hogy csak saját képpel szerepelnek a budapesti szexpartnerek és vidéki lányok. Zömében budapesti fotógaranciás szexpartner lista van az oldalon, de az ínyenceknek, kalandoroknak, vándoroknak ajánljuk a vidéki fotógaranciás szexpartner listát is, hogy körülnézzenek.

Fotogarancia.hu lányok

Itt a legszebb szexpartner csajokat találod meg. Nagyon könnyen tudsz szűrni is a megfelelő listákra. Például, ha a fiatal szexpartner csajokat keresed Budapesten, akkor a fiatal lányok listát kell kiválasztanod, akik fotógaranciás valódi képpel hirdetnek. Értelemszerűen, ha a popókedvelő budapesti csajokat keresed, akkor a popókedvelő menügombra kattints. Annyiféle választási lehetőség van, hogy biztosan könnyedén meg fogod találni a neked való legjobb szexpartnert. Ebben biztosak vagyunk.

Szexpartner címkefelhő

Ami még sokat fog segíteni neked a fotógaranciás szexpartner keresésben, az az oldal alján található szexpartner címkefelhő. Milyen szexpartner címkéket fogsz itt megtalálni? Kétféle kategóriában helyezkednek el a budapest csajok címkék a fotogarancia oldalon. A felső szexpartner címkefelhő városok neveit tartalmazza. Minél nagyobb és minél világosabb egy város neve, az azt jelenti, hogy annál több valódi szexpartnert fogsz találni ott. Amint látható, Budapest a legnagyobb címke, a budapesti csajok vannak legtöbben az oldalon. Ha te is budapesti vagy, érdemes a keresést itt kezdeni. Ahol még szintén elég sok szexpartner megfordul, az Győr, Pécs, Szeged, Kecskemét, Debrecen. Láthatod, hogy nem csak budapesti csajok, hanem az ország egész területén vannak szexpartnerek, akik szintén szexpartnert keresnek.
A másik szexpartner címkefelhőben azokat a vezérszavakat találod meg, melyeket a szexpartner keresők szeretnek. Ebben a szexpartner címkefelhőben más sokkal több a világos szöveg. Ez azt jelenti, hogy budapesti csajok és vidéki szexpartnerek egyaránt szeretik például a kézi levezetést, a masszázst, a natúr franciát, a vibrátoros játékot vagy a közös maszturbációt. És mindannyian valódi fotógaranciás képekkel hirdetnek. Tehát, a keresést a budapest csajok címkefelhője, a szexpartner címkék nagyon meg tudják könnyíteni. De, ha te nem vagy ennek híve, nyugodtan használhatod az oldal tetején elhelyezkedő szűrősávokat is. Ez úgy működik, hogy kiválasztasz egy kategóriát, majd pedig a szűrősávban leszűrsz egy további szexpartner alkategóriája.